Categories: shibari

by FranckStunn

Share

Categories: shibari

by FranckStunn

Share

Droom jij ook van bondage en shibari?

Veel mensen dromen al lang om iemand vast te binden of om vastgebonden te worden.

Shibari (ook Kinbaku of Semenawa genoemd) is echt een unieke beleving. Shibari is zeer moeilijk te omschrijven als je het nog niet ondervonden of ervaren hebt. Ik denk dat Shibari heel veel kan zijn. Ik zelf ben een zeer actief rigger en ik zie dat Shibari voor iedereen verschillend en uniek is.

Naar wat ben jij opzoek als sub of model in de touwen?

Zoek jij misschien een manier om alles los te laten, te ondergaan, belemmerd te worden in je bewegingsvrijheid, een bevrijding of is het net de beperking? Misschien is het de erotische opwinding van de onderdanigheid, een soort van meditatie of het wegzweven met je lichaam en geest? Of zoek je net de pijn, de overwinning van jezelf of het verleggen van je grenzen?
Dat en zelfs nog meer is mogelijk

En wat wil jij, rigger?

Spreekt de dominantie je aan, of is het de creatie van een mooi lichaam in je touwen, de sadistische handelingen, de reacties van het model, of ga je voor een sensuele of erotische sessie?<

Maar hoe kan je een shibari sessie nog versterken, intenser maken dan ooit tevoren?

De connectie met de rigger en het model is één van de sterkste emoties die er bestaan. De connectie, het evenwicht van het geven en het ontvangen en de energie uitwisseling met elkaar maakt van jullie shibari sessie een onvergetelijke ervaring. Een intense connectie versterkt de emoties en de gevoelens enorm. Het maakt van de sessie een diepere ervaring

Het is niet gemakkelijk om de juiste partner te vinden. Je moet op zoek zijn naar dezelfde waarden, emoties en uitwisselingen. Maar als jullie de juiste persoon hebben gevonden kunnen jullie de connectie uitbouwen en versterken. Het is zoals het opbouwen van een relatie. Jullie moeten elkaar aanvoelen, begrijpen en aanvullen.

Voor mij is shibari een combinatie van verschillende zaken. Maar de connectie is het allerbelangrijkste in een sessie. Ik kan heel moeilijk iemand intens en close rigger als ik die persoon niet aanvoel of als er geen energie uitwisseling is. Deze chemie is sterk en onbeschrijfbaar. Ze brengt een energie die alles versterkt. Het gevoel, de emotie, de pijn het sadisme en de energie gaan naar een andere dimensie. Daarnaast is er de creatie, het modelleren of boetseren van het model in mijn touwen. Dat kan esthetisch, sadistisch sensueel, erotisch of statisch zijn. Ik geniet van de evolutie van mijn sub in de touwen en van haar strijd.

Maar ik word vooral gevoed door de emoties van het model. Hoe reageert ze op mijn touw, mijn aanrakingen, strelingen of pijn? Ga ik haar zacht strelen om haar pijn te verzachten, moedig ik haar aan, of kijk ik glimlachend toe naar haar lijden en het gevecht met zichzelf? In een sessie kunnen zelfs al die verschillende zaken samenkomen en afwisselend aan bod komen. Je kan emoties opbouwen, vast houden en versterken.

Shibari is uniek, net zoals wij. Kom en leer, ervaar en geniet van onze workshops en jam’s bij Corneum.

tot binnenkort

Franck Stunn

STAY IN THE LOOP

Subscribe to our free newsletter.

Don’t have an account yet? Get started with a 12-day free trial

Related Posts

View all
 • Do you also dream of bondage and shibari? Many people […]

  Continue reading
 • Connectie in shibari maakt uw sessie intenser Connectie in shibari […]

  Continue reading
 • Vous rêvez aussi de bondage et de shibari ? De […]

  Continue reading
 • What is a good shibari level? That is a frequently […]

  Continue reading