Categories: shibari

by FranckStunn

Share

Categories: shibari

by FranckStunn

Share

Connectie in shibari maakt uw sessie intenser

Connectie in shibari

Als je voor het eerst shibari beoefend word je overdonderd door allerlei gevoelens. Touw is een unieke belevenis. Het triggert gevoelens die je nog nooit had, het bedwelmt je, het omvat je, het beperkt je of misschien bevrijd het je wel.

De connectie in touw is de extra dimensie die maakt dat je nog verder kan gaan. Door de connectie verdwijn je haast in de sessie. Je komt in een bubbel en vergeet alles rondom je.

Shibari is bedwelmend en zeker verslavend.

Maar om shibari goed te beheersen heb je techniek nodig. En in het begin kan de techniek een belemmering zijn in de sessie. Als de rigger meer bezig is met knopen en figuren en kan het zijn dat hij zijn model vergeet. Hierdoor laat je ook een groot deel van de emoties en energie uitwisseling liggen.

De rigger krijgt angstzweet als hij aan de knopen en figuren denkt en vergeet het model. Dat is in het begin absoluut begrijpelijk.

Onze workshop connection gaat dieper in op de energie uitwisseling tussen model en rigger. De aandacht voor elkaar, de intentie en de sturing via lichaamstaal, energie, intenties, bewegingen en zo veel meer. Een aanrader voor beginners en gevorderden die intenser willen riggen en meer uit hun sessie willen halen.

STAY IN THE LOOP

Subscribe to our free newsletter.

Don’t have an account yet? Get started with a 12-day free trial

Related Posts

View all
 • Do you also dream of bondage and shibari? Many people […]

  Continue reading
 • Droom jij ook van bondage en shibari? Veel mensen dromen […]

  Continue reading
 • Vous rêvez aussi de bondage et de shibari ? De […]

  Continue reading
 • What is a good shibari level? That is a frequently […]

  Continue reading