Book a Tantra Shibari Workshop or session

Voel en beleef de unieke ervaring van Tantra Shibari in België.

De interactie tussen twee mensen, de unieke verbinding, dynamiek en energie-uitwisseling maken een Tantra shibari-sessie tot een uitzonderlijke ervaring.

Tantra Shibari workshops

Tantra Shibari workshops

Corneum start binnenkort een nieuwe lessenserie over Tantra shibari.

Sensuele tantra shibari gaat over aanwezig zijn in het moment, zowel met je bewustzijn als met je aanraking. Het gaat erom hoe diep en bewust je kunt gaan in de kunst van het plezier geven aan je partner. En sensuele Tantra Shibari is een geweldige manier om dat te leren doen en te ontvangen.

We gaan uit van sensuele shibari gebaseerd op verschillende Japanse stijlen zoals Yukimura aangevuld met Naka en andere invloeden die een extra dimensie toevoegen aan de Tantrische benadering van shibari.Het touw, samen met de handelingen en intenties van de rigger, zijn een instrument voor zeer intense tantrische ervaringen.

Lichaams handelingen, intentionele handelingen en overgebrachte emoties brengen zowel gever als ontvanger in een unieke ervaring van Tantra. Tantra shibari is een unieke beleving waarbij Tantra en de ervaring van shibari samenkomen. Tantra shibari gaat over overgave, terughoudendheid, vertrouwen en gelijkheid. Wees getuige van de sterke verbinding en het contact met de rigger, de touwen en de Tantrische ervaring.

Vraag meer informatie over een onze tantra shibari workshops

Individuele Tantra shibari sessies

Tantra Shibari session

Tantra shibari is een unieke ervaring waarbij Tantra en de ervaring van shibari samenkomen. Tantra shibari gaat over overgave, terughoudendheid, vertrouwen en gelijkheid. Wees getuige van de sterke verbinding en het contact met de rigger, de touwen en de Tantrische ervaring. De sessie wordt gegeven door een zeer ervaren shibari rigger met veel antra ervaring. De sessie wordt volledig 100% aangepast aan uw niveau en uw fysieke mogelijkheden.

Vraag meer informatie over een privé tantra shibari sessie.

Tantrische massage staat ook bekend als een fysieke daad van aanraking die tot doel heeft degenen die ermee omgaan te verlichten door sensuele energie in het lichaam te benutten. In Tantra shibari is het touw een tool om dit te bereiken. Er wordt geen massage olie gebruikt.

Er is geen seksuele interactie tussen de gever (de beoefenaar) en de ontvanger. Om tantra shibari, massage en tantra-erotische massage te begrijpen moet men het verschil begrijpen tussen sensueel en seksueel. Wij gaan voor het sensuele of het erotische, niet voor het seksuele omdat het seksuele zijn plaats heeft buiten tantra massage en tantra erotische massage.

De klant of de ontvanger van een tantra massage is geen gever. Hun plicht is de massage te ontvangen en zich over te geven aan de herontdekking van zintuigen, gevoelens en emoties. Het proces combineert het gevoel van welzijn, geassocieerd met diepe ontspanning, als mensen komen tot het oplossen van problemen met betrekking tot relaties, gevoel van eigenwaarde en het seksuele leven.

Elke sessie wordt voorafgegaan door een duidelijk verkennend gesprek tussen gever en ontvanger waarin we wensen, grenzen, no go’s en opties bespreken. De hele sessie staat voor consent, afgesproken met de ontvanger.

Huid honger

Vandaag de dag hebben we meer en meer ‘huidhonger’. Dat komt niet alleen door de Corona pandemie, maar ook door het hectische leven van tegenwoordig, de toenemende invloed van internet en het feit dat we niet meer gewend zijn om knuffels uit te wisselen. Onze contacten zijn zeer vluchtig en communicatie gebeurt voornamelijk via apps op onze telefoons.

Waarom willen we Tantra shibari ervaren?

Shibari of bondage vereist dat de ontvanger de controle opgeeft, zowel fysiek als mentaal, en dus onderdanig is aan de beoefenaar/gever. Zintuiglijke belemmering bieden de mogelijkheid om in een andere stemming te komen waar het genotscentrum van de hersenen het overneemt. Tantra shibari stelt de ontvanger in staat plezier te voelen in het lichaam en in de geest.

Wat kan je uit Tantra shibari halen?

Je kunt je volledig ontspannen tijdens een vrij intensieve sessie. Als je je kunt overgeven, voel je de sensaties in je hele lichaam, je hart en je ziel. Een Tantra shibari sessie kan allesomvattend zijn.

Waarom is het verkennen van de sensuele kant van kinky zo belangrijk?

We missen allemaal aanraking en beroering, zowel lichamelijk als geestelijk. Kinesthetische intelligentie (het vermogen aanwezig te zijn door aanraking) varieert van persoon tot persoon. Het is als IQ in die zin dat sommige mensen meer hebben en anderen minder. Maar in tegenstelling tot IQ is aanraking een vermogen dat kan worden ontwikkeld. Met oefening kan iedereen leren vaardig aan te raken en aangeraakt te worden. Sensuele tantra shibari gaat over aanwezig zijn in het moment, zowel met je bewustzijn als met je aanraking. Het gaat erom hoe diep en bewust je kunt gaan in de kunst van het plezier geven aan je partner. En sensuele Tantra Shibari is een geweldige manier om dat te leren doen en te ontvangen.

The Sense rope and emotion with shibari and kink.

Bondage is a part of bdsm. Shibari, then, is more a speciality of bondage and has a sometimes separate community that is not always fully linked to bdsm. But most people who practice shibari are also Kink and do bdsm in all its different forms.

Venue Rental for rope and kink.

The venue is then standard equipped with 1 or 2 bamboos and a hashira.

You can rent a lot of extra things if you like; and a very original st andrews cross, a spanking bench, a big double cage, a Gynaecologist chair, Gynaecologist electric adjustable seat, shibari rope, canes, floggers, whips, gags, blindfolds, etc. Everything is always cleaned and disinfected.